Over ons

Onze missie en visie

Als uitbaters van Het Seizoenshof willen we dat jullie als klant weten hoe wij de uitbating zien en wat wij met onze dagelijkse inspanningen willen bereiken.

Onze missie

Het Seizoenshof wil een ontmoetingsplaats zijn voor jong en oud op zoek naar een lekker, betaalbaar hapje of drankje. Dit in een landelijke omgeving die rust en gezelligheid uitstraalt en waar we het gewenste comfort en een klantgerichte service trachten te bieden. We hopen dat jullie als klant telkens met voldoening terugkijken en ons graag opnieuw een bezoekje brengen.

Verder hechten we veel belang aan authenticiteit en respect voor het product. Zo willen we ons dan ook engageren om producten en grondstoffen van lokale landbouw te gebruiken en te verwerken tot lekkere streekgerechten.

Onze visie, waar willen we naar toe?

We willen dat jullie als klant tevreden zijn over het aanbod en de service met daartegenover een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bij ons vinden jullie eerlijke, verantwoorde producten die bovendien lekker en gezond en met de wettelijke hygiëne eisen worden bereid.

Uw mening

We hechten veel belang aan de mening van onze klanten en appreciëren jullie suggesties of ideeën ten zeerste. Aarzel dan ook niet om deze met ons te delen.

 

Tot binnenkort,
Annemie Gielen & Jean – Pierre Smeets
Uitbaters Het Seizoenshof